top of page

Viziunea scolii

Scoala Postliceala Sanitara Carol Davila

„Educatie riguroasa pentru o societate sanatoasa!"

 

Prin aceasta viziune asumata Scoala Postliceala Sanitara „Carol Davila"  doreste sa contribuie la dezvoltarea societatii prin pregatirea unor cadre medicale medii capabile sa se angajeze pe piata muncii romanesti sau europene, oferind servicii de calitate si participand la reforma sistemului de sanatate.

 

Scoala isi propune sa dezvolte un invatamant de nivel european: acces la educatie pentru toti elevii (invatamant incluziv), performanta pentru fiecare elev, cadre didactice motivate, colaborare, cooperare, toleranta si deschidere.

 

Dorim sa organizam procesul de invatamant din Scoala Postliceala Sanitara „Carol Davila". astfel incat sa creştem şansele de reusita ale absolventilor nostri.

 

Scoala Postliceala Sanitara „Carol Davila"  raspunde necesitatilor de calificare a cadrelor medicale medii, fiind un important cadru de formare al unui nou profil moral-profesional al asistentului medical prin prisma normelor de exigenta formulate la nivel european.

 

Scoala noastra este o institutie de invatamant eficienta si cu simtul proximitatii, care sa-i formeze pe tineri sa fie parteneri in educatie, liberi in spirit, responsabili, capabili sa ia decizii pertinente asupra destinului propriu si al comunitatii.

medical-students-890_edited_edited.jpg
bottom of page